Velkommen til vår nye nettside

VintageAirplanes-35.jpg

Det er med stor glede at Urmaker Jacobsen sin nye nettside endelig er ferdig! Den ser ganske annerledes ut og vi håper den vil gi deg et inntrykk og en opplevelse av hvem vi er. Det som derimot ikke er endret er vår entusiasme for klokker og ur. Det er dette som driver oss og som gjør at vi virkelig brenner for at det skal være mulig å finne lokal spesialkompetanse. Vi holder til i Lillestrøm og det er nesten ingenting som gleder oss mer enn kunder som har tid til en liten klokkeprat.

I denne bloggen vil jeg skrive om det som inspirerer meg og hva som rører seg i klokkebransjen. For det er masse nyttig informasjon om klokker, stiler, mekanikk, prisnivåer, oppfinnelser, kvalitet og historie. For kunnskap skaper interesse, og i min verden er det ikke noe bedre en å ha en genuin interesse for klokker. Jeg var ikke født sånn, men jeg ble sånn. Kunnskapen skaper interesse, og det har jeg lyst til å by på her i min blogg.

Vet du forresten at ordet «klokke» kommer av det italienske ordet «cloca»? Dette var en bjelle folk brukte for å varsle tiden med. Man snakker her om skoletid, leggetid, kirketid, mattid osv. Og da fikk bjellene navn som kirkeklokke, skoleklokke og matklokke. Så i dag har vi klokker og armbåndsur som gjør akkurat den sammen jobben; de varsler tiden. 

Men det stopper ikke med å varsle tid i dag. Vet du at det finnes armbåndsur som justerer seg automatisk via satellitt? Eller klokker som koster nærmere 150 millioner kroner? Eller hva er forskjellen «egentlig» på dyre merkeklokker og billigere varianter? Dette er bare noe av det jeg vil snakke om i bloggen. Gled deg :-) 

I tillegg til den nye nettsiden, finner du oss selvfølgelig også i sosiale medier – det er bare å ta kontakt! 

Følg oss på facebook og instagram

nan bjaanes